duminică, 3 iunie 2012

Alegeti cel mai potrivit aer conditionat

Inainte sa cumparati un aparat de aer conditionat 9000 luati in calcul spatial pentru care doriti sa faceti aceasta achizitie; aveti nevoie sa raciti intreaga dumneavoastra locuinta sau doar o anumita camera? Aveti cerintele electrice necesare instalate? In cele ce urmeaza va vom ajuta sa gasiti aparatul de aer conditionat cel mai potrivit pentru dumneavoastra, cel care va va face sa uitati complet de zilele calduroase si sufocante de vara, de temperaturi inalte din locuinta dumneavoastra si de noptile nedormite din cauza disconfortului climatic.

Aparatele de aer conditionat portabile pot fi o alegere extraordinara deoarece ele pot fi mutate cu usurinta dintr-o camera in alta, in functie de necesitatile dumneavoastra de zi cu zi. Cele mai multe dintre aparatele de aer conditionat portabile au capacitatea de a raci camere de suprafete foarte mari, si desi aceste tipuri de unitati ofera avantajele mobilitatii, au costuri destul de ridicate de achizitionare si de intretinere.

Aparatele de aer conditionat de fereastra pot raci cu usurinta suprafete interioare de pana la 5 ori mai mari decat in cazul unitatilor portabile, iar modelele disponibile sunt pe verticala si pe orizontala. Ele pot fi indeparate cu usurinta si depozitate odata cu schimbarea anotimpurilor. In ceea ce priveste aparatele de aer conditionat instalate prin perete, acestea prezinta un real avantaj al faptului ca pot fi instalate si sigilate permanent astfel incat o cantitate mult mai mica de aer rece poate scapa inapoi in exterior, ceea ce va va aduce economii financiare pe termen scurt  dar si indelungat.

Secretul unei achizitii de succes consta in indentificarea exacta a marimii potrivite pe care aparatul de aer conditionat trebuie sa o aiba astfel incat sa beneficiati de functionarea acestuia in conditii optime. Un aparat de aer conditionat foarte mic va fi pornit in permanenta si nu va reusi niciodata sa raceasca in conditii corespunzatoare o incapere. In acelasi timp, o unitate de aer conditionat prea mare va avea tendinta de a se opri mult prea repede din racire. Mai mult decat atat, aparatul de aer conditionat nu va indeparta corespunzator umiditiatea din aer si poate chiar ingheta, ceea ce ar duce la o factura a curentului electric mult mai mare. Este indicat sa cereti parerea unui specialist in domeniul aparatelor de aer conditionat, deoarece acesta va poate face o analiza mult mai in detaliu astfel incat sa stiti exact care este tipul de unitate de care aveti nevoie.

In final, trecem in revista alte caracteristici ale aparatului de aer conditionat pe care oamenii in general le urmaresc atunci cand sunt pe cale de a face o astfel de achizitie.

Usurinta cu care se poate ajunge la filtrele de aer- reprezinta un aspect foarte important si este cel care ne spune cat de greu ne va fi in viitor sa curatam sau sa le inlocuim.

Proprietatile de umidificator/dezumidificator. Pe timpul verii ne folosim de dezumidificator pentru a indeparta umezeala din aer si umidificatorul pe timpul iernii pentru a aduce inapoi umiditatea in aerul din interiorul camerei.

Setarile multiple pentru racire si ventilatie sunt cele care ne confera puterea si controlul asupra aparatului de aer conditionat, permitandu-ne sa ajustam nivelul de confort dupa bunul nostru plac.

Optiunile de economie de energie va vor ajuta sa economisiti sume considerabile in facturile pentru cheltuieli cu curent electric si sunt in acelasi timp si o alegere foarte buna in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator.

Ceasul programabil este acea optiune care va va permite sa programati aparatul de aer conditionat sa porneasca si sa se opreasca la anumite ore din timpul zilei sau al noptii.

Silentiozitatea aparatului de aer conditionat este capacitatea acestuia de a raci temperatura fara a scoate nici cel mai mic zgomot.


Tags: aer conditionat 9000, aer conditionat hitachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu