duminică, 10 iunie 2012

Cum sa angajati un instalator

Gasirea unui instalator sanitare profesionist de incredere poate fi un lucru foarte dificil de facut pentru unii nu raspund la telefon, altii au tarife mult prea mari pentru reparatii minore, iar alti instalatori pur si simplu nu se pricep foarte bine la ceea ce ar trebui sa faca. Pentru a gasi un instalator priceput trebuie sa cautati destul de bine, sa analizati si sa comparati oferte si sa fiti cat se poate de informat inainte de a lua o decizie. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa intrebati prietenii si rudele daca nu va pot recomanda un instalator de incredere si sa va detalieze experientele avute cu acesta in trecut, pentru a va face o parere despre calitatea serviciilor sale.

In cazul in care nu aveti de la cine obtine o recomandare, nu trebuie sa disperati. Puteti efectua o cautare pe cont propriu si, cunoscand cateva aspecte importante pe care trebuie sa le luati in considerare, veti putea in scurt timp face alegerea potrivita intr-o maniera informata. Cel mai indicat mediu pentru a cauta oferte pentru servicii instalator Bucuresti este mediul online. Aici veti gasi, probabil, cea mai mare diversitate de oferte locale, si, ceea ce este si mai important, cautarea virtuala va dura mult mai putin decat daca ati fi mers in oras personal sa prospectati piata.

Exista de obicei doua tipuri principale de instalatori: primul este reprezentat de acel instalator care face reparatii si cel de-al doilea este reprezentat de acel instalator specializat in domeniul constructiilor si al remodelarii. Instalatorul reparator este de obicei solicitat pentru probleme simple de genul celor sanitare, in timp ce instalatorul din a doua categorie este de obicei chemat pentru proiecte mai ample. Ideal ar fi, in cautarea dumneavoastra online, sa gasiti o firma care va pune la dispozitie nu doar servicii de instalator, ci si de instalator gaze, de aer conditionat, de centrale termice, de apa etc.

Mai departe, asigurati-va ca instalatorul pe care l-ati ales este local sau cat mai aproape posibil de locuinta dumneavoastra. Oferta de instalator Bucuresti este cu siguranta una destul de variata, insa este recomandat sa alegeti un instalator din acelasi sector cu dumneavoastra, sau unul dintr-o zona cat mai apropiata. Daca vi se pare prea dificil sa includeti si acest criteriu in selectia pe care urmeaza sa o faceti, asigurati-va macar ca ati ales serviciile unui instalator care se poate deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra. Chiar daca poate acum nu aveti nicio problema de natura urgenta care trebuie rezolvata, este important sa va ganditi ce faceti in cazul in care apare o astfel de problema si atunci nu veti mai putea astepta atat de mult timp pana cand acel instalator se va deplasa la domiciliul dumneavoastra sa o rezolve.

In plus, asigurati-va ca ati comparat pe cat posibil tarifele tuturor ofertelor intalnite. In principiu, exista o supozitie generala ca un instalator prea ieftin automat va oferi servicii de o calitate inferioara. Acest lucru poate fi partial adevarat, insa exista o multime de instalatori profesionisti independenti care au preturi destul de mici tocmai pentru ca nu lucreaza in cadrul unei companii mari, care automat ar avea preturi direct proportionale cu renumele.

De aceea, cel mai indicat este sa aflati cat mai multe posibil despre lucrarile efectuate pana in prezent de respectivul instalator, daca exista pareri si feedback-uri ale fostilor clienti, pentru a va face o idee mai buna despre calitatea serviciilor oferite. In plus, odata contactat, este foarte importanta impresia pe care acel instalator v-o lasa inca dupa prima discutie. Daca aceasta este una buna, de incredere, atunci sansele sa fi facut o alegere buna sunt mai mari.


Tags: instalator sanitare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu