miercuri, 29 februarie 2012

Cazul barbatului disparut cu cei doi copii. Mii de romani au lasat mesaje de sustinere pentru mama

stirileprotv.ro Vesti ingrijoratoare vin de la Cluj, unde cautarile in cazul celor doi copii disparuti, impreuna cu tatal lor, nu au dus nicaieri nici miercuri.

Si mai cumplit este ca dupa aproape 48 de ore de la disparitia lor, politisitii par convinsi ca barbatul si-a ucis copiii si apoi si-a luat viata.

Scafandrii veniti langa lacul Tarnita pentru cautari spun ca le este imposibil sa se scufunde miercuri. Curentul e atat de puternic incat risca si ei sa fie trasi sub stratul de gheata.

Cercetarile continua doar cu o ambarcatiune dotata cu un sonar. Chiar si cu ajutorul sonarului, echipele de interventie de pe lacul Tarnita nu pot descoperi mare lucru. El poate doar sa depisteze anumite forme aflate pe fundul lacului, insa acestea pot fi trunchiuri de copaci, crengi mai mari sau alte lucruri irelevante.

Nu se poate sti cu precizie daca este vorba de un corp uman sau altceva. Scafandri sunt singurii care ar putea descoperi ceva, dar abia cand se vor putea scufunda in apele lacului.

Ultimele imagini cu cei trei in viata au fost surprinse de o camera de supraveghere dintr-un fast-food, in care au intrat sa manance. Inainte de asta, barbatul se inregistrase, acasa, pe o camera video, in timp ce copiii se jucau. In acest mesaj afirma ca nimeni n-o sa-i mai vada vreodata.

 

Politistii spun ca barbatul a mai incercat in trecut sa se sinucida de doua ori, dar nu a fost niciodata internat sau consiliat de vreun psiholog.

Seful Politiei Judetene Cluj, chestorul principal Ioan Pacurar, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca toate indiciile in cazul barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai duc la sinucidere.

"Barbatul se pare ca a mai avut una sau doua tentative de sinucidere, nu stim daca din cauza certurilor cu mama fetitei sau a problemelor financiare. Nu cred ca de data aceasta este vorba de o inscenare, desi ar fi ideal sa fie asa. Toate indiciile duc catre o sinucidere", a declarat Pacurar.

Echipaje de politisti, pompieri, jandarmi si salvamontisti au reluat, miercuri, cautarile barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai, la actiunea care se desfasoara in zona lacului Tarnita, cat si pe lac, in judetul Cluj.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Anca Purdea, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca mai multe echipaje de politisti, pompieri, jandarmi si salvamontisti au reluat, miercuri, cautarile barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai in zona lacului Tarnita, cat si pe lac.

Cautarile barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai au fost oprite, marti dupa-amiaza, atat in zona Tarnita, cat si pe lac, din cauza temperaturilor scazute si a podului de gheata format pe apa.

Luni, baiatul mai mare al familiei a anuntat Politia ca tatal sau, in varsta de 48 de ani, a disparut de la locuinta sa din Floresti, luand cu el doi dintre copii - un baiat de 15 ani si o fetita de trei ani.

Potrivit politistilor, barbatul a lasat o inregistrare video din care rezulta ca urma sa se sinucida. Pe inregistrarea video acesta apare cu cei doi copii cu care a disparut si le spune mamelor celor doi ca nu o sa ii mai vada. Politistii sustin ca acesti doi copii provin din doua relatii.

Mama fetitei de trei ani, Claudia Nagy, a postat pe Facebook o fotografie cu aceasta, sub care a scris mesajul: "Va rog sa distribuiti, fetita mea e disparuta de 14 ore, daca ati vazut-o cumva, va rog sa apelati 112".

Barbatul lucra ca masinist la Hidroelectrica, langa barajul Tarnita, iar luni seara urma sa intre la serviciu.

Un coleg de serviciu al barbatului a spus ca acesta avea datorii la banci, iar in ultima perioada parea foarte obosit pentru ca lucra si ca taximetrist pentru a-si completa veniturile.

El a spus ca barbatul a fost testat psihologic in fiecare an si ca a trecut testele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu