miercuri, 25 aprilie 2012

Pensiunea ta verde si primitoare

Initiativa particulara in turism a dovedit in ultimii zece ani ca poate fi o alternativa eficienta si de bun gust pentru modul in care va puteti petrece vacantele sau chiar weekend-ul atunci cand vreti sa o rupeti cu totul cu aglomeratia si poluarea din orase. Faptul ca puteti alege orice destinatie, printr-o simpla cautare cu ajutorul internetului si puteti face o rezevare pentru fix cate zile doriti, este cu adevarat remarcabil. Mai greu poate ca vi se va parea sa mai parasiti pensiunea, dupa ce veti constata cat de bine va veti simti acolo, asta desigur spre satisfactia gazdelor care fara indoiala au depus eforturi pentru a va pune la dispozitie tot ce este mai bun.

Din partea celor care au intrat in aceasta activitate turistica, scopul este evident si trebuie solid gandit atunci cand vreti sa fiti perfect pregatiti sa aduceti in locatia dumneavoastra turisti. Trebuie sa va puneti exact in postura acestora si sa va imaginati exact ce ati dori sa primiti in cazul in care ati opta pentru o vacanta la o pensiune. Incepand chiar cu zona de intrare in casa, daca aceasta detine o mica curte la intrare, va trebui sa o amenajati in asemenea mod incat incantarea si placerea primilor pasi spre casa dumneavoastra sa fie decisiva pentru turisti.

Un gazon impecabil, sau o zona cu straturi cu flori de sezon, in timp ce drumul de acces va fi perfect maturat, vor aduce relaxare si mai ales curiozitatea oaspetilor de a descoperi interiorul locatiei. Daca pentru dormitoarele puse la dispozitie si locul unde se va putea servi masa, ati aplicat cele mai bune zugraveli si ati asezat pe paturi cele mai de calitate lenjerii pentru pat, o atentie deosebite va trebui sa acordati amplasarii de corpuri de iluminat interior, pentru aducerea intregului ansamblu la o ambianta cat mai placuta.

In dormitoare veti putea opta pentru un sistem de corpuri iluminat, care se vor putea constitui prin pozitionarea unor aplice discrete in mai multe puncte ale camerei. In aceasta varianta de iluminat interior, camera va capata un aspect familial si relaxant prin prisma faptului ca lumina nu va invada intreaga sa suprafata, iar cei cazati vor putea beneficia de mai multa relaxare, pentru ca in fond pentru acest lucru au plecat in vacanta.

In zona patului, pe noptiere se vor putea aseza la fel de discret, deoparte si de alta a acestuia, doua lampi pentru citit, pentru care se va cauta asortarea globului de sticla cu tema generala in care este decorat dormitorul. Baia si holul de intrare din fata dormitorului vor si ele accesorizate cu aplice de perete individualizate din punct de vedere al intensitatii luminoase pe care o pot genera, in baie folosindu-se o intensitate cat mai mare pentru o vizibilitate perfecta.

Din punct de vedere al modului de iluminat lustre, este util sa folositi aceasta metoda mai ales in zona de servire a mesei, care de obicei se afla la parterul pensiunii, unde prin pozitionarea uneia sau a mai multor lustre, trebuie obligatoriu asigurata o iluminare de calitate in perioada de servire al meniurilor pe care le-ati pregatit cu atat de mult drag turistilor.

Pentru toate aceste echipamente iluminat, in cazul in care aveti dispunera geografica propice, veti putea consuma energia verde provenita din utilizarea unor panouri solare sau turbine eoliene, care vor incanta cu adevarat pe cei care va vor trece pragul. In plus pentru gasirea celor mai bune solutii pentru corpuri de iluminat interior, este util sa cautati cel mai bun pret lustre online, dintr-o gama variata de produse.

Pensiunea dumneavoastra verde si primitoare, va avea cu atat mai multa cautare in randul turistilor care vor aprecia faptul ca va ingrijti atat cat se poate pentru a proteja cat mai mult aerul curat care a devenit aproape o adevarata comoara, uneori greu de gasit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu