marți, 24 aprilie 2012

Personalitatea vestimentara.

Sunt multe lucruri pe care ni le dorim de la viata in momentul de fata si sunt multe lucruri pe care probabil nu o sa le obtinem niciodata. Dar putem incerca cateva din ele si cateva chiar si in propria noastra casa. De ce sa ne lasam pe mana unor designeri de provenienta mai mult sau mai putin dubioasa, care au anumite parerri care unoeri sunt alteori nu sunt in concordanta cu ceea ce ne dorim noi in materie de cromatica si de viziune vestimentara cand putem chiar noi sa punem o piatra de hotar in aceasta meserie si sa ne evidentiem propriul stil. Trebuie sa tineti minte ca acest lucru nu se poate face usor dar daca exista sufiecienta vointa si determinare puteti ajunge un printer foarte bun in scurt timp. In acest domeniu se foloseste o metoda denumita silkscreening.

     Aceasta are multe avantaje printre care si faptul ca se poate realiza pe orice tip de material si se pot face mixuri de culori foarte usor direct pe substrat lucru care da efecte unice si nu pot fi duplicate cu nici o metoda de imprimare. Acest tip de colorare a devenit foarte popular in anii 1960 cand artistii au gasit aceasta modalitate de a creea picturi unice. Se pot utiliza o gama larga de coloranti si diverse tipuri de cerneala din cauza proceuslui de aplicare simplu. Totusi aceasta modalitate consuma foarte multa forta de munca si ar putea totodata sa nu reprezinte cea mai buna decizie pentru bugetul unei companii insa daca se doreste retiparirea unui afis sau proiectarea unei bucati de metal, puteti folosi aceasta metoda cu incredere. Procesul de screening este intradevar destul de simplu si necesita doar cateva piese si echipamente pentru a atinge un rezultat minunat. Companiile de serigrafie utilizeaza un anume tip de ecran creeat dintr-un material poros, un cadru, cerneala si un burete si un instrument pentru a impinge vopseaua prin material. Efecte diferite pot fi realizate cu diferite tipuri de materiale si tesaturi utilizate impingand cerneala prin ecran si prin substrat. Placi de matrita negative sunt introduse in ecran pentru blocarea fluxului de cerneala si pentru a creea imaginea dorita. Metoda numita serigrafie este una din metodele cele mai versatile de imprimare din prezent si acest proces poate fi utilizat pe o gama foarte larga de medii motiv pentru care seligrafie este o tehnica de imprimare si personalizare preferata. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ).  Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti .Aceste procedee pot fi folosite atat la nivel industrial cat si de artisti in garajul propriu. Ei in general se ocupa de comenzi mici si de proiecte unicate care nu au nevoie de acelasi print pe scara larga.

    In mod evident artistii mici sunt incurajati sa faca imprumuturi si sa isi deschida imprimerii la scara larga pentru ca astfel pot deveni mai cunoscuti. De ce sa nu facem cunoscuta viziunea noastra intregii lumi pana la urma , pentru ca totusi exista multi pana la urma pe care ii vom inspira si le vom da curaj sa se exprime asa cum vor ei si asa cum ar trebuie pana la urma. Multiplele fatete ale personalitatii noastre si coloristica noastra spirituala poate fi aratata la fel de bine si prin hainele pe care le imbracam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu