marți, 13 martie 2012

Casti in loc de sisteme audio

 In multe situatii sunt de preferat castile silentioase in locul sistemului de boxe sau subwoofer-ului auto

Sistemul audio este la loc de cinste in aproape fiecare casa dotata cu calculator. Sistemele de boxe 5.1 sunt cele mai frecvente, insa boxele bose sunt cireasa de pe tort, acea mica bucurie a vietii la care aspira orice meloman. Si pentru ca experienta audio sa fie completa, mai lipseste doar un subwoofer auto si o pereche de casti profesionale.

 

Modelul Tritton AX 720 va multumi pe toata lumea

Chiar daca castile Tritton AX720 sunt considerate unele pentru gaming, produsele din aceasta gama au inceput sa acapareze un procent tot mai mare din piata datorita unui motiv extrem de simplu: avantajeaza utilizatorul. In momentul in care aveti castile pe urechi, preferabil cu microfon pentru a interactiona mai bine cu coechipierii, puteti aprecia mult mai binedirectia din care vin adversarii si puteti auzi toate elementele subtile de ambianta. Lucru care nu se intampla in cazul sistemelor de boxe.

 

Compatibile atat cu consola Xbox 360, cat si cu PS3

Triton AX720 au aparut din nevoia de compatibilitatecu cat mai multe scenarii de utilizare. Astfel, pentru a le putea utiliza atat cu o consola PS3, cat si cu un Ibox sau PC, compania producatoare a inclus in pachet si o consola audio. Aceasta din urma converteste un semnal optic Dolby Digital intr-un semnal pe 2 canale de inalta definitie Dolby Surround. Consola dispune de o intrare optica, de doua iesiri pentru doua perechi de casti cu mufa proprietara si de un USB pentru conectarea la PS3, dar, din pacate, necesita si o alimentare la priza, afectand un pic gradul de portabilitate.

 

Dotari foarte utile

Tinand cont ca foarte multi jucatori online sunt incantati si de idea de socializare, in aceste casti au fost integrate solutii pentru a folosi microfonul din cutie si pe PlayStation Network si pe Xbox Live. Daca sunteti un gamer care sta doar la PC, aceasta pereche de casti functioneaza foarte bine si fara consola mentionata mai sus. In cutie fiind inclus si un adaptor care transforma mufa proprietara asemanatoare cu un S-Video in doua jack-uri stereo pentru semnal audio si microfon. La capitolul constructie, castile folosesc predominant un plastic alb acrilic cu insertii de cauciuc. Pentru a le prelungi viata, merita mentionat faptul ca buretele imbracat cu materil textil care inconjoara urechile de la casti poate fi cu usurinta dat jos si spalat. Pentru a nu pierde nicio secunda in sesiunile de gaming, telecomanda de pe fir are cateva functii foarte utile. Pe langa mufa folosita pentru a prelua semnalul din gamepadul de Xbox, telecomanda va permite sa anulati functia de microfon sau sa modificati diferential volumul sunetului dintr-un joc, fata de volumul vocilor coechipierilor. Daca v-ati plictisit de jocuri, calitatea sunetului este mult peste medie si in cazul auditiei unor concerte sau filme, acesta fiind un plus important.

 

Pret si specificatii tehnice

Toate bune, pana la pret. Acesta este de 629 Lei, fiind unul destul de piperat. Cat despre caracteristici, rezumam spunandu-va ca produsul este compatibil cu consolele Xbox 360 si PS3. Dimensiunea difuzoarelor integrate este de 2 x 40 mm, microfonul este detasabil si sunt prevazute cu telecomanda pe fir, lung de 3,8 mm. Raspunsul de frecventa specificat este de 25 Hz – 22 Hz. In rest, mai sunt de mentionat doar certificarile: Dolby Digital, Dolby Headphone si Dolby Surround.


boxe auto, difuzoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu