marți, 13 martie 2012

Cel mai mare dealer de droguri de lux din Capitala, arestat. Zeci de "vedete", pe lista clientilor

stirileprotv.ro Zeci de persoane publice, care urmeaza sa fie audiate de politistii si procurorii de la crima organizata, i-ar fi fost clienti.

Am incercat sa aflam si noi cine se numara printre ei si, navigand pe siteurile de socializare, am descoperit un detaliu socant: purtatorul de cuvant al Politiei Romane apare in poze alaturi de una dintre fiicele lui Nutu Camataru, o apropiata a traficantului arestat acum.

Bogdan Nita, zis "Vulpe", a devenit cel mai cautat personaj din cluburile de lux. Clientii il descriau ca fiind "baiat de viata, discret si ...descurcaret". Iar faima i-a adus bani cu nemiluita.

Barbatul locuia pe bulevardul Decebal, intr-un penthouse pentru care platea 1.200 de euro chirie in fiecare luna. Conducea numai masini noi, de peste 100.000 de euro, pe care le schimba lunar.

Politistii au gasit in locuinta lui cocaina, ecstasy, canabis, dar si echivalentul a aproape 4.000 de euro.

"Vulpe" indeplinea conditiile unui traficant veritabil, spun politistii de la crima organizata.

Unul dintre protectori sai ar fi chiar Nutu Camataru. La fel de apropiat pare Vulpe si de Mihaela, fata de suflet a lui Nutu Camataru.

Surprinzator, pe aceeasi Mihaela o regasim si intr-o poza postata de ea pe un site de socializare, intr-o ipostaza prietenoasa, alaturi de comisarul sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane.

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane nu este la primul moment discutabil, avand in vedere statutul pe care il are.

In august 2011, la aniversarea designerului Catalin Botezatu, Christian Ciocan a fost surprins in ipostaze care i-au atras sanctiuni.

Superiorii i-au interzis atunci sa mai dea declaratii publice in numele Politiei Capitalei, al carei purtator de cuvant era.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu