luni, 26 martie 2012

Jucati laser tag!

Surprinde-ti-va prietenii sau familia cu un nou tip de distractie: laser tag

Chiar daca psihologii recomanda iesirile cat mai dese in natura, toti membrii familiei pot petrece si in mediul citadin momente agreabile impreuna. Este cam greu de multumit chiar toti membrii, de la mamica si tatic si pana la fratior si surioara. Pare chiar usor utopic... Si totusi, reteta noastra se va dovedi imbatabila. 3 cuvinte care garanteaza o seara agreabila: laser tag arena Bucuresti. Pentru ca, chiar daca si in alte orase mari exista astfel de spatii, in Bucuresti oferta este ceva mai diversificata.

 

Regulamente si dotari

Dar concret, despre ce este vorba? laser tag este un joc de echipa indoor asemanator paintball-uil. Doar ca arma cu bilele cu vopsea a fost inlocuita de un usor pistol cu fascicole infrarosii, iar costumele greoaie de protectie cu o simpla vesta prevazuta, in anumite puncte cheie, cu senzori sau o simpla casca dotata cu senzorul de localizere. Aveti la dispozitie un spatiu special amenajat, laser tag arena, care va gazdui infruntarile salbatice ce adversarii.  Terenul este amenajat de profesionisti, pentru a simula un teren de batalie cat mai realist. Labirintul ÅŸi obstacolele va permit să alegeti o strategie pentru a câÅŸtiga lupta. Scorul va fi tinut pe un ecran mare, asezat strategic, astfel incat sa poata fi consultat de toti jucatorii participanti la batalie, dar si un ecran amplasat in bar, unde se pot afla posibili sustinatori. Coloana sonora este oferita din partea casei, dar, daca doriti ceva mai bombastic, puteti veni cu una proprie. Pentru copii între vârsta de 8 - 14 ani este necesară supravegherea de către un adult. Se practica în echipa, recomandat minim 6-8 jucători.

 

Oferte excedentare

In plus, in pauza dintre doua partide, va puteti antrena la un joc de box sau tenis pe o consola Wii. Sau puteti jucat darts sau fusbal. Sau puteti servi o gustare. Dupa cum vedeti posibilitatile de a petrece agreabil timpul liber sunt destul de extinse si vor multumi pe toata lumea. Multi considera ca laser tag-ul poate inlocui cu succes mersul la sala. Miscare si caloriile care se ard aici sunt comparabile cu cele de la sala, insa spiritul combativ, strategia, spiritul de echipa sunt castiguri nete fata ofeta aparatelor de fitness.

 

Partea strategica

Insa cea mai dinamica parte a jocului este cea strategica. Cei de la laser tag arena ofera un numar finit de strategii pentru jucatorii incepatori si cei avansti, insa se poate improviza mereu si propune alte tipuri de jocuri. Pentru a va face o idee, iata cateva jocuri simple, adresate incepatorilor.

Jocul Terminator este unul din cele mai simple, fiind recomandata pentru grupuri de minim 3 oameni. Se joaca unul impotriva celorlati. Miza este aceea de a elimina fiecare jucator al echipei adverse.

Jocul The Legend, cu echipe eterogene de 1 -10 oameni. ToÅ£i contra toÅ£i, ultimul jucător rămas în viaţă câÅŸtigă. Jucătorii au la dispoziÅ£ie 5 vieÅ£i ÅŸi 200 de impulsuri ca muniÅ£ie.

Jocul The Hunted: recomandat pentru 1 pana la 6 jucatori. Un jucător este situat inainte pe teren. Obiectivul celorlalti jucători este de a-l cauta si de a-l elimina. Jucatorul singur (Vulpea) primeste 3 vieti si 200 de munitii, insusindu-si totodată un personaj. Restul jucatorilor (vanatorii) vor primi cate o viata si 30 munitii, putând ÅŸi ei sa-si aleaga cate un personaj. Acest joc este recomandat in special pentru petrecerile de burlacie. Mirele va fi pregatit astfel pentru provocarile viitoare!


petreceri laser, petreceri copii bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu