joi, 15 martie 2012

Galerie FOTO. Descoperirea incredibila care demonstreaza ca oamenii giganti au existat pe Terra

stirileprotv.ro O descoperire incredibila a fost facuta in Egipt si de data aceasta nu este vorba de vreo piramida sau vreun mormant misterios. Aceasta relicva ar putea demonstra insa existenta oamenilor giganti.

Cercetatorul Gregor Sporri a publicat pentru prima cateva fotografii cu un deget urias mumificat.

deget urias

Degetul are o lungime de 38 de centimetri, iar daca ar fi apartinut unui om, acesta ar fi avut aproximativ 4,8 metri inaltime.

Informatia a fost anuntata de cotidianul german Bild, citat de Mesagetoeagle.com.

Fotografiile au fost realizate de Sporri in timpul unor sapaturi arheologice in anul 1988, dar au fost facute publice abia acum.

Din pacate, aceasta bizara relicva nu poate fi cercetata, pentru ca apartine unui egiptean, urmas al unei “dinastii” de jefuitori de morminte, ocupatie frecvent intalnita in randul populatiei sarace din Egipt.

In 1988, el a primit de la Sporri 300 de dolari, ca sa-i permita sa fotografieze degetul. Sub nicio forma nu a acceptat sa-l vanda, afirmand ca este o relicva foarte importanta pentru familia lui.

Cercetatorul l-a mai cautat pe egiptean si in anul 2009, dar din pacate nu l-a mai gasit.

Oamenii de stiinta care au vazut fotografiile au afirmat ca degetul nu poate apartine unui om, dar nici nu au venit cu alta explicatie.

Legenda oamenilor gigantici apare in multe scrieri sacre antice, Biblia facand la randul sau referire la aceste ciudate fiinte.

In anul 2004, vestea descoperirii unor schelete de oameni uriasi in India s-a dovedit a fi o farsa, pozele fiind trucate (Foto 4).

schelet de urias

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu