sâmbătă, 17 martie 2012

Diaspora revine: romani-in-uk

Atunci cand esti departe de casa este momentul în care te simti si mai aproape de ea, cand iti este mai draga. Reia contactul cu originile tale si inregistreaza-te pe romani-in-uk, o comunitate romanesca activa care te pune la curent cu stirile care te intereseaza.

Informeaza-te!

Intr-o  lume caracterizata prin globalizare, a fi informat este poate unul dintre cele mai valoroase atuuri. Iar cand acea informatie este vitala pentru tine ca individ, pentru istoria si originea ta, este cu atat mai important sa mentii o legatura constanta cu locurile si lucrurile care te disting si te formeaza. Alege sa tii legatura atat cu tara ta precum si cu evenimentele noi din diaspora. Alege sa stii ce se intampla in Romania si in lume. Intra in clubul romani-in-uk pentru a afla povestile inedite ale semenilor nostri, romani care, ca si tine, au venit in Regatul Unit in cautarea unei vieti vieti mai prospere.

Platforma romani-in-uk.co.uk  ti-a pregatit o gama de servicii prin care sederea in UK devine mai placuta, mai usoara, mai interesanta. Intrand pe site, vei descoperi ca aria de subiecte acopera atat teritoriul naÈ›ional cat si cele mai importante stiri internationale, cu precadere cele legate de evenimentele din Regatul Unit. Vei fi la curent cu toate deciziile majore care sunt luate in Romania, cu desfasurarea agendei interne romanesti dar si cu schimbarile si deciziile care afecteaza nu doar o tara ci posibil o lume intreaga. Cuprinzand o gama larga de subiecte, stirile romani-in-uk iti aduc informatia esentiala, presarand peste subiectele politice, economice, culturale, sociale, È™i inedite povesti despre alti romani.

Iti dam doar cateva exemple:

http://www.romani-in-uk.co.uk/stiri/id/281/Rom%C3%A2nul-din-Irlanda-care-nu-vrea-s%C4%83-beneficieze-de-ajutor-social-la-nesf%C3%A2r%C5%9Fit.-Ce-metod%C4%83-inedit%C4%83-a-g%C4%83sit-pentru-a-%C5%9Fi-c%C4%83uta-un-loc-de-munc%C4%83

http://www.romani-in-uk.co.uk/stiri/id/292/Nadia-Comaneci-despre-gimnastica-romaneasca-si-JO-de-la-Londra

Ia contact cu comunitatea romaneasca din diaspora!

Romani-in-uk pregateste in curand, pe acelasi site, si o sectiune dedicata membrilor diasporei din UK. Singuratatea se poarta mai usor cand ai semeni de-ai tai in jur. In scurt timp vei putea comunica cu alti romani aflati in regatul britanic. Intra in comunitatea romani-in-uk pentru a lega prietenii noi si pentru a face parte dintr-un grup care impartaseste aceleasi valori si traditii, de altfel unice in lume.

Totodata, in curand va fi disponibila si o sectiune dedicata discutiilor libere. Forumul iti va permite sa  comunici mai usor, sa faci schimb de contacte, sa dezbati un subiect alaturi de alti romani diaporeni, sa postezi anunturi sau sa propui organizarea de evenimente etc. Revenim in curand cu detalii despre aceasta facilitate, precum si despre activarea blogului.

Posteaza anuntul tau la noi!

Portalul romani-in-uk.co.uk iti da de asemenea oportunitatea de a plasa anunturi care vor fi vibile pe sectiunea care le este destinata. Fie ca vrei sa vinzi sau sa achizitionezi un automobil, iti cauti sau oferi un serviciu, inchiriezi un apartament sau alte servicii diverse, site-ul iti sta la dispozitie. De asemenea, poti plasa si reclame, contra-cost. In acest caz discutia se va efectua pe mail, emailul poate fi gasit in pagina de contact.

Te asteptam cu drag sa descoperi diaspora din UK


romani uk, romanii in uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu