marți, 27 martie 2012

Gaseste-ti un job langa romani in uk

Sunt ani buni de cand piata locurilor de munca a fost deschisa pe mai tot continentul european, iar romanii nu au asteptat prea multa vreme sa fie invitati pentru a-si arata talentul in diferite domenii de activitate. Scoala romaneasca, fara a spune cuvinte mari, intr-adevar a pus pe picioare oameni cu pregatire foarte buna, la care se adauga talentul nativ al natiei romane. Inventivitatea si realizarile romanilor sunt recunoscute in toata lumea, birouri de avocatura importante, corporatii de renume sau unitati spitalicesti adapostesc echipe intregi cu romani demni de toata lauda.

Este magulitor pentru noi cei ramasi acasa, desigur pentru cei care avem un tel in viata, sa stim ca dincolo peste ceva munti, rauri si campii vom avea sansa sa intalnim romani de-acasa, care ar putea sa ne sprijine sau sa ne indulceasca pentru inceput dorul de tara atunci cand vom lua decizia de a lucra peste granita.

Una dintre tarile preferate, daca am putea spune asa, este Regatul Unit, care in decursul anilor a primit si mai cu seama deja a adoptat romani in diferite domenii de activitate. Veti putea gasi romani in uk, care isi duc viata si munca de ani la rand, remarcandu-se si rasplatiti fiind cum se cuvinte de catre angajatorii din Regat. Toti romanii in uk s-au adaptat treptat, au luptat pentru drepturile lor, dar mai cu seama au creat o adevarata comunitate de romani uk, care reprezinta varful lor de lance si sprijinul permanent pe care si-l aduc unul altuia ori de cate ori este nevoie.

Cum ar fi reusit altfel sa isi mai domoleasca dorul de casa daca nu ar fi fost uniti si s-ar fi strans laolalta in zilele de sarbatoare petrecute departre de casa ?. Cum ar fi fost vreo sarbatoare de Craciun sau de Paste stand singuri si razletiti printre straini, fara sa auda o colinda sau sa cinsteasca un pahar cu vin, un ou si o felie de cozonac, daca nu intr-un grup mare si bine sudat ?

Demersul lor a fost greu dar a reusit, atfel ca acum vei putea gasi romani online uk gata sa te ajute si sa-ti spuna o vorba buna, ori sa te sprijine cu informatii pe care nu le-ai putea gasi atat de usor in painjenisul care domina si in Regat viata de zi cu zi. Orice demers ai pune la cale, iti va fi mai mult decat utila o legatura prealabila cu romani in uk pentru a afla amanunte despre cum ai putea sa-ti gasesti un loc de munca.

Avantajul folosirii internetului este cu atat mai profitabil daca vei cauta anunturi uk, in care sansele de a gasi noi informatii sau de a posta chiar tu un anunt in legatura cu oferta ta pentru ceea ce sti sa faci mai bine, sunt tot atatea motive in plus de a te apropia mai mult de visul pe care il ai.

Oricat de mare ar fi dorinta sau necesitatea stringenta de a gasi de lucru in Regat, in mod cert trebuie sa iti pui in ordine modalitatea de comunicare pe care o vei avea chiar inainte de a ajunge acolo. Nu este exclus ca romanii in uk sa gaseasca pentru tine un loc de munca, sa te puna in legatura cu persoana interesata de serviciile tale si sa fie nevoie sa ai o prima comunicare verbala cu noul tau sef. Este usor de imaginat ca aceasta conversatie ar putea deveni pasaportul tau de intrare in Regat, din prisma fluentei cat mai bune cu care vei putea discuta cu aceasta persoana.

Limbajul, comunicarea in general a fost si va ramane poate prima si cea mai importanta cota peste care trebuie sa treci fara niciun fel de greutate. Dar dupa cum ne stim noi romanii, inteligenti si cu mintea sclipitoare avem suficiente sanse sa fim bine primiti si sa intregim si mai mult comunicatea de romani in uk.


romani.co.uk, anunturi uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu